EGO
Genre: Noir
Medie: Graphic Novel
Forlag: Comic Factory“EGO er et interessant værk med en anderledes tilgang til det at fremstille noget svært og dybt personligt.”

- Nummer 9


“...det er ganske lækkert tegnet, og så er det et unikt og meget personligt, udleverende indblik i en andet menneskes psyke.”

- Kulturkapellet“Det er meget personligt og for nogle vil det nok også være tmi. Men fascinerende og flot er det.”

- Bibliotekat


“Tegneserien anbefales til elskere af den selvbiografiske genre, til unge mænd og kvinder der er kørt fast i deres kreative arbejde som har behov for forståelse og spejlning og til dem der er glade for det absurde og surrealistiske.”

- KSHDBØGER


“I fuldfede illustrationer, hvor sort og hvid ståt i skarp kontrast uden noget grænseland, hvilket giver et utroligt ekspressivt udtryk, leger han med sin stil og tager os med på en kavalkade af popkulturelle referencer, sexdrømme, minder og fantasier, men han prøver at finde ro og slippe fri.”

- GRAPHICNOVELSDK

Hvordan kunne det komme bag på dig?
Forfatter: Thomas Schrøder
Genre: Erotik
Medie: Antologi
Forlag: High Heels Society“Rent visuelt er det også værd at bide mærke i novellen Hvordan kunne det komme bag på dig, hvor illustratoren EGO rammer noget sexet i sin ellers karikerede, kantede streg og mættede farvelægning.”

- Nummer 9


“Her er smæk for skillingen, vilde brøl, gode scener med bondage og fine streger af det, som det hele handler om.“

- BogsynTuren!
Genre: Crime noir
Medie: Antologi
Forlag: Forlaget Afkom“Historien har en humoristisk tone, og jeg kan ret godt lide billedsiden. Især Debbie er skønt tegnet.“

- gyseren.dkHOLGER
Genre: Eventyr
Medie: Album
Forlag: Comic Factory“Nicolai Hvidberg Jørgensens Holger er et fint bud på historieformidling for de yngste med afsæt i forbilledet fra Peter Madsen og Valhalla.”

- Nummer 9


“Tegnet i cartoony stil, men handlingsmæssigt dystert og med fint fokus på de tragiske detaljer. Veludført.”

- tidtiltegneserier.dk


“Fantastisk tegneserie som både i tekst og illustrationer udgør et smukt og unikt kunstværk.”

- Lektorudtalelse, DBC


“13-årige Nicolai var sprængfyldt med talent, det er der ingen tvivl om, og den voksne Nicolai Hvidberg Jørgensens bog ’Ego’ fra 2017 beviser, at talentet bestemt ikke er blevet mindre med årene.”

- Litteratursiden 


“Virkelig flot tegneserie, der formidler en klassisk historisk myte på en nyskabende og original måde.“

- Fredensborg Bibliotekerne


ZAP!
Genre: Parodi
Medie: Antologi
Forlag: Forlaget Afkom“En meget kort, skarp lille fortælling... Det er virkelig, virkelig sjovt!”

- Ida, Troldspejlet


"Fantastisk lille album", "Det er en ren fornøjelse", "Det er en genial ide", "De her tegnere har forstået det fuldstændigt og har videregivet noget både morsomt, og på sin egen makabre måde, virkelig smukt også."

- Jacob Stegelmann, Troldspejlet


“"Videovold og 80'er snask" er en herlig, bloddryppende og splattet tegneserie-antologi fra forlaget Afkom. Samlingen indeholder 13 fortællinger af forskellige bidragsydere, og er ren nostalgi for en 1972 som mig.” 

- gyseren.dk
En VALRAVN i maj
Genre: Poesi
Medie: Bog
Forlag: Forlaget Afart"Ordene er velvalgte og stregen veltegnet i en samling, hvor forfatteren "rydder op i bunkerne af drømme", så der er plads både til humor og alvor ... Anbefales."

- Lektørudtalelse, DBC


“Smukke illustrationer der understøtter digtene fylder denne lille perle af en digtsamling.”

- gyseren.dk


“Lettilgængelig poesi og fænomenale tegninger af Valravnen. Nicolai Hvidberg Jørgensen genopfinder grukket med  små, tankevækkende digte.”

- Litteratursiden
SPRÆKKEN - Tegnevæggen 2019
Forfatter: Jussi Adler Olsen
Genre: Krimi
Medie: Antologi
Forlag: Forlaget Afart"En unik og meget underholdende udgivelse. ... Men dér, hvor albummet for alvor skiller sig ud, er i tilblivelsen. Hvordan kreative hjerne, på tværs af medier og platforme, skaber noget nyt. Imponerende. ... Fremragende udgivelse, bør stå i alle samlinger." 

-Lektørudtalelse, DBC


“Bogen er et bevis på, at mange kokke ikke altid fordærver maden, for her får man en kunstnerisk smagsoplevelse, der virkelig får englene til at synge.”

- Litteratursiden
ZAP II
Genre: Parodi
Medie: Antologi
Forlag: Forlaget Afkom"En klar anbefaling - gør noget andet end de fleste tegneserier."

- Jacob Stegelmann, Troldspejlet


"er du til platte replikker, ninjaer, zombier, giftige edderkopper, opkast, dræberbamser eller ting, der er endnu længere ude, så tøv ikke."

- KulturkapelletPÅ BUNDEN AF KOPPEN
Genre: Eventyr
Medie: Album
Forlag: Forlaget Umpff"Handling, men også streg og sideopbygning er sprudlende og drømmene. Selve omslaget er én stor tegning og det er simpelthen så flot. Så det her en i høj grad en tegneserie til øjnene - men også hjernen da fortællingen er både fængende og krøllet."

- mortenjespersen / Instagram


"De sort-hvide illustrationer får langt hen ad vejen lov til at tale for sig selv, og det kan de sagtens bære, for der er meget at hente fra de små detaljer både i karaktererne og i alt det udenom."

- pleasejustletmeread / Instagram


"Det er en sjov og anderledes tegneserie, end jeg normalt er vant til, men samtidig er den ret fed og værd at læse! En kaffedrikkers version af Bennys badekar om man vil. Anbefales til voksne der kan lide kaffe og undgår kommunen."

- bogkrummer / Instagram


"Alt i alt en fed læseoplevelse, som jeg vil anbefale alle, der er interesserede i grafiske og illustrerede værker."

- hyggegeek / Instagram


5/6 bogstakke
"Hvis du var til Bennys badekar, så vil du syntes om denne mere voksne version."

- bogbanden / Instagram


4/5 stjerner
"Det er en episk fortælling med modstand, kamp og romance med et drys magi. Jeg var vild med at få lov at rejse med."

- cfroekjaer / Instagram


“Sød og sjov udgivelse, som leger med kreativitetens grænser og muligheder. Et fint projekt, som er blevet til et interessant, lille kunstværk.”"

- Lektørudtalelse, DBC


“Det er som om denne bog er blevet groft overset. Big mistake, big, HUGE! For der er som nævnt sjove og fine detaljer at opdage og adskillige gode gnæk gemt mellem de gullige sider. Jeg vil spændt følge denne kunstner frem over. Bogen får 5 af 5 ⭐”

- fuglebakkens_bogorm
KLODS-HANS
Genre: Eventyr
Medie: Hæfte
Forlag: Skullart“…på mange måder ligeså unik som tegneren selv. Det er en virkelig fin genfortælling af det klassiske eventyr… Anbefales…”

- lektørudtalelse, DBC


“...så er der bare noget over humoristiske illustrationer, de kan med få streger sige mere end 30 linjer beskriver... Bogen får 4 af 5 ⭐”

- fuglebakkens_bogorm
Skumringstid
Genre: Eventyr
Medie: Antologi
Forlag: Forlaget Afkom“Det er fantastisk at der udkommer en tegneserie som denne her. Jeg synes, at der er rigtig mange fede tegninger og historier.”

- Mikkel Stubbe Teglbjærg, tegneserieekspert (Radio4)


“Det er godt tænkt. Det er godt fanget på en måde, som både tager de her væsner alvorligt, men som også får dem gjort lidt humoristiske.”

- Mathias Clasen, gyserforsker (Radio4)


“Jeg meget glad for den allerførste historie. Den synes jeg er virkelig virkelig flot tegnet. Den der hedder Nøkken...”

- Jacob Stegelmann, Troldspejlet


"Samlingen indledes stærkt med fortællingen Nøkken af Nicolai Hvidberg Jørgensen. Den er både flot tegnet og fortæller sin enkle historie i en meget klassisk visuel stil."

- Kulturkapellet10 år for sent - en tegneserieantologi
Genre: Mixed media
Medie: e-bog
Forlag: Skullart"Det eneste jeg sidder tilbage med, er at jeg godt kunne tænke mig mere af de to døder, døden?, døderne?, for de har et godt samspil der gør deres afsnit ganske underholdende."

- bogkrummer / Instagram

I ly af mørket 2
Genre: Scifi-horror
Medie: Antologi
Forlag: Forlaget Afkom"I ly af mørket er en samling historier, der både vil appellere til os, der har været kæmpefans af Lovecraft siden teenageårene og de læsere, der først lige har fået øjnene op for hans kosmiske rædsler."

- Kulturkapellet
Snart...

HOLGER - vender tilbage (og går igen)
Genre: Eventyr
Medie: Album
Forlag: Forlaget Umpff


NHJ©2024