Fanart
Fanart
Klient: Forlaget AfkomMural
Klient: Work2gether
Foto: Fyns Amts AvisForsideillustration
Klient: Litteraturtidsskriftet uDkAntCorto Maltese
Klient: Svendborg Graphic


“Svendborg Graphic har inviteret ti kunstnere fra ind- og udland til at vise deres fortolkning af sømanden Corto Maltese - Hugo Pratts mest kendte og elskede tegneseriefigur.

Hvad ville være mere passende i en søfartsby som Svendborg?

Dave McKean, Sussi Bech, Henrik Rehr, Tom Christensen, Rune Ryberg, Karoline Stjernfelt og Nicolai Hvidberg er blandt de kunstnere, der har fået frie hænder, både hvad angår stil, indhold og teknik. Du kan se deres meget forskellige bud på opgaven under åben himmel på Ramsherred, hvor værkerne er blæst op i stort format.”

- Svendborg GraphicCroquis


Rock’N’Bellas
Klient: Blue Cat Audio


“Musik er kunst, og netop musikken har været den helt store inspirationskilde til disse helt specielle malerier. Kunstneren bag malerierne hedder Nicolai. Han har altid været super inspireret af kvindekroppen og ikke mindst musikken. 
Alle malerierne er rammet ind med passepartout og der er KUN ét styk tilgængelig. Ingen tryk - kun den ægte vare!”


- Blue Cat Art
Litterære Rockstjerner
Klient: I DO ART


“Jeg er vokset med litteratur og masser af den. Min far havde i en årrække rundt regnet 30.000 bøger omkring sig. Nu er hans samling nok mere eller mindre fordoblet, og hans ivrighed omkring gode bøger er stadig lige så vital som en 5-årigs tilgang til slik. Jeg er vokset op med en far, der viste mig den entusiasme, hver gang en ny bog ramte samlingen.”

- Nicolai
Tegnekunst
Klient: Fyns Antikvariat, Echo Out Cph, Svendborg Graphic, IMAGE COMICS, INC. mfl.


“Killer artwork, Nicolai! Nicely done. Thanks for checking out the book!”

- Jim Mahfood


”Jeg elsker at skifte materialer, emner og stil. Friheden til at skabe præcis, hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det, inspirerer mig og driver mig fremad i livet.”

- Nicolai
Illustrationer
Klient: Altivisten


“Nicolai var en hurtig og effektiv illustrator. Med en sikker hånd fortolker og formidler han komplekse problemstillinger, så man ikke kan andet end at læse artiklen. Der var plads til dialog og ideudvikling på tegningerne, så alle blev glade for resultatet!”

- Altivisten
NHJ©2023