Foto: Christian Weber


︎_Nicolai Hvidberg Jørgensen 

Jeg har en kandidat i visuel kommunikation med speciale i illustration fra Designskolen Kolding. Jeg har efterfølgende taget en professionsbachelor i pædagogik og en diplomuddannelse som sexolog.


Jeg har haft en del forskellige illustrationsopgaver der strækker sig fra plakater, tegninger til tidsskrifter, tegneserier, pladeomslag, portrættegning, karakter design til storyboards, vægmalerier, performancekunst, reklameannoncer, visuel identitet, T-shirt- og logo design.

Jeg har en ret fri tilgang til mit illustrationsarbejde og anvender alt fra blæk, blyant, kridt, spraymaling, gouache, akvarel til linoleumstryk og digital billedbehandling. Min stil er både illustrativ, figurativ og grafisk og tager ofte udgangspunkt i æsteticismen og ekspressionismen.

Jeg har undervisningserfaring i illustration, design, kunst og sexologi fra mit arbejde på diverse højskoler. Jeg anvender mine pædagogiske kompetencer i samspil med min erfaring og uddannelse indenfor illustration og visuel kommunikation til at skabe et udviklingsrum for dialog, leg og kreativitet. Jeg har undervisningserfaring med både børn, unge og voksne.