Foto: Ragnhild Bjorholm


︎_Nicolai Hvidberg Jørgensen 

Jeg er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding i 2009. Jeg har efterfølgende taget en professionsbachelor i pædagogik og en diplomuddannelse som sexolog. Jeg har undervisningserfaring i illustration, design, kunst og sexologi fra mit arbejde på diverse højskoler. Jeg anvender mine pædagogiske kompetencer i samspil med min erfaring og uddannelse indenfor Illustration og Visuel Kommunikation til at skabe et udviklingsrum for dialog, leg og kreativitet. Jeg har undervisningserfaring med både børn, unge og voksne.

Jeg har haft en del forskellige illustrationsopgaver, der strækker sig fra plakater, tegninger til tidsskrifter, tegneserier, pladeomslag, portrættegning, karakter design til storyboards, vægmalerier, performancekunst, reklameannoncer, visuel identitet, T-shirt- og logo design.

Jeg bor i Svendborg.


PS

Tekst, grafik, billeder, lyd samt andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Nicolai Hvidberg Jørgensen forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Min hyre er 650 kr. pr påbegyndt time.
Man kan bestille et uforpligtende og omkostningsfrit møde med mig inden vi starter et eventuelt samabejde.

Hav en smuk dag! ︎